Bluebellgray stoffen een mooie kleurrijke toevoeging van ons assortiment.

Sinds 2009, is Bluebellgray snel uitgegroeid tot een van de meest opwindende textiel merken van Schotland, waardoor de bloemen nu een trend zijn geworden.

Fi Douglas, afgestudeerd aan de prestigieuze Glasgow School of Art, had met het opzetten van Bluebellgray meteen een duidelijke stijl en visie in het achterhoofd; haar liefde voor kleur en alle dingen zoals bloemen gecombineerd met een verlangen om unieke schilderijachtige kunststukken te creëren. Deze levendige, oversized aquarel bloemen zijn de handtekening van het  merk geworden en gaan harmonieus samen met abstracte stukken die ook uit Fi’s fantasie komen in een proces van  natuurlijk schilderwerk.

Bluebellgray stukken zijn gericht op mensen op zoek naar iets unieks en individuele voor hun huis, een tegengif voor massaproductie.

De ontwerp filosofie achter het merk omschrijft zich het beste als 'de eclectische mix' school van denken, de link  van de ontwerpen zitten naast vintage vondsten ook in een modern design blik op wonen. En Het huis van Fi is regelmatig te zien in woontijdschriften; haar dromen van zonovergoten, met  bloemen gevulde zomers sieren haar huis en is terug te vinden in al haar ontwerpen.

Met de nadruk op kwaliteit en integriteit  werkt Bluebellgray met de beste materialen en zijn ze heel trots dat alle stoffen zijn gemaakt in het Verenigd Koninkrijk.

Elk ontwerp is geschilderd met de hand in de Glasgow studio voordat ze worden geprint op natuurlijk katoen en linnen met behulp van state of the art printtechnologie. Door deze drukmethoden zijn ze instaat elke penseelstreek en kleurscharkering vastgelegen. De uitstraling van het met de hand geschilderd textiel ontwerp draagt bij aan een gevoel van de herkomst en de ontwerper achter het product, het accentueert het gevoel van exclusiviteit.

Bluebellgray hoopt een beetje geluk in het leven te brengen, maar eerlijk gezegd: ik word heel gelukkig van Bluebellgray. En ben dan ook heel blij het in mijn assortiment te hebben.