Ruilen en retouneren

Hoe kan ik iets retourneren?
Binnen 2 weken na ontvangst van uw bestelling via onze website kan u de verf indien de pot nog in ongeschonden (ongeopend) staat is retourneren.

Dat kan via PostNL voor uw eigen rekening, maar u kan het natuurlijk ook terugbrengen in onze winkel tijdens de openingstijden.
TheRoundSquare.com vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft TheRoundSquare.com de bijkomende kosten voor de duurdere verzendmethode niet terug te betalen.

Waarom kan ik Little Greene verf niet retourneren?
Dat komt doordat wij deze speciaal voor u op kleur maken in de door u bestelde hoeveelheid.

Waarom kan ik behang en stoffen niet retourneren?
Dat komt doordat wij deze speciaal voor u laten maken in de door u bestelde hoeveelheid rollen en kleur. Het zelfde geldt voor de door u bestelde stoffen welke zijn geknipt in de door u gevraagde maat.

Kunt u het antwoord niet vinden, stel de vraag dan rechtstreeks aan ons via de Email op info@theroundsquare.com of bel ons op 010-3416069.