Merken

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij hebben de volgende verfmerken:

Farrow & Ball, Little Greene en Niveau verf. Elk van deze drie merken hebben unieke eigenschappen waardoor ze onderscheidend zijn in hun segment.

Farrow & Ball

Farrow & Ball is zeer beroemd om zijn zeer matte krijtverf die verkrijgbaar is in een tijdloze kleurenpalet van 132 kleuren. Groot pluspunt van al deze kleuren is dat ze allemaal goed met elkaar te combineren zijn.

De kleurbeleving van Farrow & Ball wordt mede gecreëerd door de over-pigmentatie van ruim 30%, hierdoor is Farrow & Ball niet te kopiëren! Welke kleur u ook kiest, hij is verkrijgbaar in muurverf binnen, muurverf buiten, houtverf binnen, houtverf buiten en in metaalverf en vloerverf. Natuurlijk met bijpassende primers voor de juiste ondergrond om het maximale uit de mooie kleuren van Farrow & Ball te halen.

Little Greene

Little Greene de verffabriek uit Wales die al ruim 250 jaar het mooiste uit kleuren naar boven haalt. Met hun kleurenpalet van ruim 209 kleuren hebben ze een uitgebreid keuze palet waarin zowel de oude en bekende kleuren zitten als de hedendaagse trendkleuren. Ook Little Greene heeft een over-pigmentatie van de verf met ruim 40%, waardoor deze verf een onnavolgbare kleurbeleving krijgt. En ook hier geldt weer: niet te kopiëren. Welke kleur u ook kiest, hij is verkrijgbaar in muurverf, voor binnen en buiten, houtverf voor binnen en buiten, metaalverf en vloerverf. Gebruik naast de verf van Little Greene ook de bijpassende primers en of grondverven om het maximale resultaat uit de kleuren van Little Greene te halen.

Niveau verf

NIVEAU verf is een kwaliteitsproduct die zowel beschikbaar is voor de schilder als voor de consument. NIVEAU verf is te verkrijgen in verschillende kwaliteiten, producten en verpakkingen, voor zowel binnen- als buitens huis. Zowel decoratief, beschermend en/of verfraaiend. Wanneer u een professionele kwaliteit zoekt voor een betaalbare prijs bent u bij Niveau verf aan het juiste adres.