Dead Flat

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-35 of 141

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-35 of 141

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dead Flat van Farrow & Ball is een traditioneel zeer vlak matte afwerking die geschikt is voor het gebruik op interieur houtwerk, meubelen, gips en metalen oppervlakken, waarin een uitzonderlijk matte, elegante afwerking is vereist. U kiest dit product voor de esthetische kenmerken. Dead Flat is niet geschikt voor gebruik in keukens of badkamers, op meubels of andere gebieden van zware slijtage. Het is vette vinger- en krasgevoelig.

De verf Dead flat heeft een zeer vlatte matte afwerking met 2% glans. De kleur die de verf afgeeft heeft een ongeëvenaarde diepte. De verf is milieu vriendelijk en heeft een op water gebaseerde formulering met een minimale VOS gehalte. Tevens is het water dragend en geur arm. De verf is veilig voor uw kind en huisdier en het droogt ook nog eens snel. Als u echt wil verven met deze verf heeft u geluk, want de verf is verkrijgbaar in 132 kleuren. Gebruik bij Dead Flat eerst de Farrow & Ball Interior Wood primer of Metal primer afhankelijk van de ondergrond voor een optimaal resultaat.

Online of in de winkel

Wanneer u d verf besteld voor 17:00 is die de volgende dag al in huis. Wanneer u producten heeft aangeschaft van boven de €50 euro, heeft u gratis verzend kosten. Als u vragen heeft kunt u altijd bellen naar de winkel of u kan natuurlijk ook langskomen. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om verf te bestellen via een plaatje. Bij ons inde winkel krijgt u professioneel advies over binnen – en buiten verf, design behang en design stoffen.