Estate Eggshell

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-35 of 141

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-35 of 141

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Estate Eggshell

Estate Eggshell is een uiterst robuust en duurzaam eierschaal afwerking die ideaal is voor alle interieur houtwerk en metaal. Van meubels, keukenkastjes, radiatoren en de onderkant van de baden aan plinten en deuren, dit is de ideale aanvulling op Estate® Emulsion en Modern Emulsion van Farrow & Ball.

Voordelen van het product

Estate Eggshell heeft een eigenglas van 20% bij de afwerking. Wanneer er vuil op het verf komt is het afwasbaar. Een groot voordeel aan Estate Eggshell is dat het milieuvriendelijk is en het is een op water gebaseerde formule met een laag VOS-gehalte. U zult geen last hebben van een vieze verf geur omdat Estate Eggshell geur arm is en de verf droogt heel snel. Als het verf op de muur zit is er een ongeëvenaarde diepte van kleur te zien. Voor iedereen is er genoeg kleur, omdat wij wel 132 kleuren in ons assortiment hebben. Gebruik bij Estate Eggshell eerst de Farrow & Ball Interior Wood primer of Metal primer afhankelijk van de ondergrond voor een optimaal resultaat.

Estate Eggshell online of in de winkel kopen?

U kunt bij ons online verf kopen. Op onze website kunt u naast verf ook de merken, benodigdheden, design behang en stoffen vinden. Wij zijn een verf speciaal zaak voor binnen-en buitenverf, krijtverf, kalkverf en design stoffen voor gordijnen en meubelen. In de loop der jaren hebben we een enorme expertise opgebouwd waardoor we u de beste producten en kwaliteit kunnen garanderen. Wanneer u het toch lastig vindt om verf te kopen via onze webwinkel kunt u altijd nog bij ons langskomen in de winkel.