Farrow & Ball verf

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Farrow & Ball verf

Farrow & Ball is beroemd geworden met matte krijt- en kalkverven, verkrijgbaar in 132 unieke en ongeëvenaarde kleuren voor elk interieur. Van klassiek tot modern, deze krijt of kalk verf is een aanwinst voor uw interieur.

Verschillende soorten Farrow & Ball verf

Er zijn verschillende soorten en types Farrow & Ball verf. Zo is er voor elke toepassing de juiste verf te vinden. Hieronder kunt u lezen welke Farrow and Ball verf we hebben.

Verf voor hout en metaal binnen van Farrow and Ball

Voor hout en metaal binnen zijn er vier finishes van Farrow & ball perfect, namelijk de Dead Flat, Estate Eggshell, Modern Eggshell en de Full Gloss. De Dead flat is een erg matte verf met 2% glans, de Estate Eggshell heeft een hogere glansgraad van 20%. De Modern Eggshell heeft een glansgraad van 40% en is zeer geschikt voor meubelen, deuren en kozijnen. Maar ook als vloerverf is dit de verf die uw Farrow & Ball lok in huis compleet maakt. En voor de hoogglans liefhebbers is er de Full Gloss met een glansgraad van 95% deze verf is zowel voor binnen als buiten zeer geschikt

Verf voor hout en metaal buiten van Farrow and Ball

Wil je metaal of hout buiten verven, dan heeft Farrow & Ball de Exterior Eggshell en de Full gloss. Elk met zijn eigen glansgraad. 

Muur en plafond verf voor binnen van Farrow and Ball

Estate Emulsion of de afwasbare Modern Emulsion, uw muren en plafond krijgen er weer kleur van. Elk met zijn eigen glansgraad. Dit is van onze beste producten van Farrow and ball verf.

Vloerverf nodig van Farrow and Ball verf?

De Modern Eggshell is logischerwijs niet alleen speciaal voor de vloer gemaakt, met een mooie afwerking en een hoge slijtvastheid. Maar is daar wel voor de beste verf, uw vloer is mooier dan ooit met de Modern Eggshell vloerverf van Farrow and Ball.

Maar ook voor kozijnen, ramen en deuren met de Estate Eggshell, Full gloss of de Dead Flat. Ook oude meubelen geeft u ook weer een kleur, met bijvoorbeeld met Dead Flat zonder glans, dat heeft niemand zo mooi als Farrow & Ball.

Uw buitenzijde is ook geen probleem met de Exterior Eggshell, Full Gloss en de Exterior Masonery.

Of wilt u liever de authentieke Limewash? Voor elke ondergrond in en om het huis heeft Farrow and Ball verf de juiste oplossing.

Voor vragen over de verwerking van alle verschillende Farrow & Ball verven verwijzen wij u graag naar de pagina van Farrow & Ball waarop alle gegevens netjes up to date staan. Klik hier op deze link: http://eu.farrow-ball.com/product-advice-sheets-du/content/fcp-content Deze pagina is Engelstalig, maar de documenten die daar vermeldt staan zijn in het Nederlands en heel duidelijk geschreven.