Modern Emulsion

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-35 of 141

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-35 of 141

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Modern Emulsion van Farrow & Ball is het ultieme high performance alternatief voor de Estate Emulsion voor binnenmuren en plafonds. De stoere maar mooie matte afwerking is wasbaar, vlek en stootbestendig, waardoor het ideaal is voor keukens, badkamers, kinderkamers, gangen en andere intensief gebruikte ruimtes.

Voordelen producten

Deze verf heeft een lage glans met een matte afwerking van 7% glans. De kleur die er ontstaat heeft een ongeëvenaarde diepte. Als de verf eenmaal op de muur zit is het stootbestendig en al het vuil dat er op komt is afwasbaar. De verf is milieu vriendelijk en heeft een op water gebaseerde formulering met een minimale VOS-gehalte. Hierdoor is de verf dus water dragend en verf arm. Het fijne is dat het kind en dier veilig is en het droogt ook nog eens snel op. Het grootste voordeel is dat deze kleur in 132 soorten verkrijgbaar is.

Gebruik bij net gestukte muren en plafond eerst de Farrow & Ball Wall & Ceiling primer voor een optimaal resultaat.

Online of in de winkel

Of u nou authentieke kleuren wil of hedendaagse kleuren, wij hebben het allemaal in onze winkel. Wij zijn een verf speciaal zaak voor binnen – en buiten verf, krijtverf en kalkverf. Daarnaast zijn wij ook specialist in designstoffen voor gordijnen en meubelen. In de winkel proberen wij u zo goed mogelijk te helpen en advies te geven. Naast onze winkel hebben wij ook een website waar u gemakkelijk verf kan uitzoeken en bestellen. Wanneer u iets voor 17:00 besteld heeft u het de volgende dag al in huis.