Privacy Policy

VEILIGHEID
Wij vinden de bescherming van uw persoonlijke gegevens erg belangrijk, en daarom maakt onze Webshop op alle pagina's gebruik van een SSL beveiligde internetverbinding. Dan krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Via SSL worden alle gegevens versleuteld over internet verstuurd. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het "slotje" in uw browser.

PRIVACY
Wanneer u wat bij ons bestelt, wilt u niet dat iemand meekijkt. Of erger nog: iemand die er met uw persoonsgegevens vandoor gaat. Daarom doen we er alles aan uw privé-gegevens privé te houden. Zoals het versleutelen van deze gevoelige informatie via SSL.

Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database. We geven uw informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. Om uw aankopen zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we wel eerst wat gegevens van u nodig.

Wat willen we van u weten?

  • Voor- en achternaam: We willen u graag op de juiste manier aanspreken.
  • Adres en woonplaats: Met het juiste adres wordt uw bestelling supersnel bezorgd.
  • Telefoonnummer: We nemen graag snel contact met u op over uw bestelling. We bellen nog even als er iets onduidelijk is. Soms bellen we na afloop om te vragen of alles goed is gegaan.
  • Betaalgegevens: Uw betaalgegevens worden verwerkt in een beveiligde omgeving, rechtstreeks naar uw bank, zonder dat wij deze gegevens te zien krijgen. De bank vertelt ons alleen of uw betaling is gelukt.
  • IP-adres: Wij registeren het IP adres en tijdstip van bezoek. Deze gegevens gebruiken wij voor het analyseren van surfgedrag en eventueel verbeteren van onze website.
  • E-mailadres: U ontvangt een e-mail over uw bestelling, factuur en voortgang over de producten die u bij ons koopt. Nieuwsbrieven ontvangt u alléén als u daarvoor expliciet toestemming heeft gegeven.

Wij gebruiken uw gegevens voor het volgende:

  • Klantenservice: U kunt met ons bellen, mailen en bezoeken zie daarvoor onze contactpagina.
  • Account: In uw account staan uw persoonlijke gegevens. Naam, aflever- en factuuradres, telefoonnummer en inloggegevens. We bewaren ook gegevens over uw eerdere bestellingen. Dan kunnen we u sneller helpen.
  • Nieuwsbrieven: Heeft u zich aangemeld voor onze nieuwsbrief dan ontvangt u een aantal maal per jaar een e-mail boordevol informatie over nieuwe producten, product informatie, exclusieve acties en tips. U kunt zich op elk moment afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief zelf.
  • Reviews: U kunt andere klanten helpen met uw review. Door uw ervaringen te delen, geeft u anderen een nóg beter beeld van onze dienstverlening of een product.
  • Acties: Meegedaan aan een actie? Iets gewonnen? We gebruiken uw gegevens zodat we u kunnen laten weten dat u iets gewonnen heeft. Ook gebruiken we deze gegevens om onze acties te analyseren. Zo worden ze elke keer nóg beter.
  • Fraudepreventie: Heel soms moeten we klantgegevens gebruiken om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Maakt u zich écht héél verdacht, dan moeten we uw gegevens doorgeven aan overheidsinstanties.

Wijzigen of verwijderen?
Wenst u alsnog uw persoonsgegevens in te kijken? Of wilt u dat wij uw gegevens verwijderen of wijzigen uit ons systeem? Geen probleem! Laat het ons weten per post of e-mail.

COOKIES
Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Wat doen cookies?
Cookies helpen u bij het surfen op het web door wachtwoorden, inlognamen en voorkeuren te onthouden. Wij maken voor onze webshop gebruik van cookies om bijvoorbeeld bij te houden hoeveel bezoekers de webshop heeft en om inzichtelijk te maken welke onderdelen van de webshop populair zijn. Onze webshop gebruikt twee soorten cookies:

1. Functionele cookies

Deze cookies zijn nodig voor het correct functioneren van onze webshop. Denk hierbij aan het winkelwagentje, een login onthouden, of vastleggen dat een ander cookie wel of niet mag worden gezet.

2. Tracking Cookies

Google Analytics: Hiermee kunnen wij volgen welke pagina's bezocht worden, hoeveel bezoekers er op de website komen en hoe men door de website navigeert. Met deze gegevens kunnen wij onze webshop optimaliseren.

Waarom maken wij gebruik van cookies?
Wij maken gebruik van cookies om:

  • Uw gebruikerservaring en de werking van onze webshop te testen en te optimaliseren.
  • De effectiviteit van onze online marketingcampagnes te meten.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Meer informatie over cookies?
Op de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden:

Cookierecht.nl

Consumentenbond: “Wat zijn cookies?

Consumentenbond: “Waarvoor dienen cookies?

Consumentenbond: “Cookies verwijderen

Consumentenbond: “Cookies uitschakelen

Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacy beleid?

Als u wenst te reageren op ons privacy beleid, kunt u op een van de volgende manieren contact met ons opnemen:

Per email: info@theroundsquare.com
Per telefoon: 010-3416069 (tijdens kantooruren van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 -17.00)
Via ons contactformulier.

Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Als u ons via het web uw postadres meedeelt, zal u alleen de informatie ontvangen die u aangevraagd hebt, op het adres dat u ons meegedeeld hebt.

Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf u alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u online geplaatst heeft.

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons « privacy-beleid ».

In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacy beleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde adres.

This privacy policy sets out how Theroundsquare.com uses and protects any information that you give Theroundsquare.com when you use this website. Theroundsquare.com is committed to ensuring that your privacy is protected. Should we ask you to provide certain information by which you can be identified when using this website, then you can be assured that it will only be used in accordance with this privacy statement. Theroundsquare.com may change this policy from time to time by updating this page. You should check this page from time to time to ensure that you are happy with any changes.

What we collect

We may collect the following information:

  • name
  • contact information including email address
  • demographic information such as postcode, preferences and interests
  • other information relevant to customer surveys and/or offers

For the exhaustive list of cookies we collect see the List of cookies we collect section.

What we do with the information we gather

We require this information to understand your needs and provide you with a better service, and in particular for the following reasons:

  • Internal record keeping.
  • We may use the information to improve our products and services.
  • We may periodically send promotional emails about new products, special offers or other information which we think you may find interesting using the email address which you have provided.
  • From time to time, we may also use your information to contact you for market research purposes. We may contact you by email, phone, fax or mail. We may use the information to customise the website according to your interests.

Security

We are committed to ensuring that your information is secure. In order to prevent unauthorised access or disclosure, we have put in place suitable physical, electronic and managerial procedures to safeguard and secure the information we collect online.

How we use cookies

A cookie is a small file which asks permission to be placed on your computer's hard drive. Once you agree, the file is added and the cookie helps analyse web traffic or lets you know when you visit a particular site. Cookies allow web applications to respond to you as an individual. The web application can tailor its operations to your needs, likes and dislikes by gathering and remembering information about your preferences.

We use traffic log cookies to identify which pages are being used. This helps us analyse data about web page traffic and improve our website in order to tailor it to customer needs. We only use this information for statistical analysis purposes and then the data is removed from the system.

Overall, cookies help us provide you with a better website, by enabling us to monitor which pages you find useful and which you do not. A cookie in no way gives us access to your computer or any information about you, other than the data you choose to share with us. You can choose to accept or decline cookies. Most web browsers automatically accept cookies, but you can usually modify your browser setting to decline cookies if you prefer. This may prevent you from taking full advantage of the website.

Links to other websites

Our website may contain links to other websites of interest. However, once you have used these links to leave our site, you should note that we do not have any control over that other website. Therefore, we cannot be responsible for the protection and privacy of any information which you provide whilst visiting such sites and such sites are not governed by this privacy statement. You should exercise caution and look at the privacy statement applicable to the website in question.

Controlling your personal information

You may choose to restrict the collection or use of your personal information in the following ways:

  • whenever you are asked to fill in a form on the website, look for the box that you can click to indicate that you do not want the information to be used by anybody for direct marketing purposes
  • if you have previously agreed to us using your personal information for direct marketing purposes, you may change your mind at any time by writing to or emailing us at info@theroundsquare.com

We will not sell, distribute or lease your personal information to third parties unless we have your permission or are required by law to do so. We may use your personal information to send you promotional information about third parties which we think you may find interesting if you tell us that you wish this to happen.

You may request details of personal information which we hold about you under the Data Protection Act 1998. A small fee will be payable. If you would like a copy of the information held on you please write to Goudsesingel 58 3011 KD Rotterdam .

If you believe that any information we are holding on you is incorrect or incomplete, please write to or email us as soon as possible, at the above address. We will promptly correct any information found to be incorrect.

List of cookies we collect

The table below lists the cookies we collect and what information they store.

COOKIE name COOKIE Description
CART The association with your shopping cart.
CATEGORY_INFO Stores the category info on the page, that allows to display pages more quickly.
COMPARE The items that you have in the Compare Products list.
CURRENCY Your preferred currency
CUSTOMER An encrypted version of your customer id with the store.
CUSTOMER_AUTH An indicator if you are currently logged into the store.
CUSTOMER_INFO An encrypted version of the customer group you belong to.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Stores the Customer Segment ID
EXTERNAL_NO_CACHE A flag, which indicates whether caching is disabled or not.
FRONTEND You sesssion ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to edit their orders.
LAST_CATEGORY The last category you visited.
LAST_PRODUCT The most recent product you have viewed.
NEWMESSAGE Indicates whether a new message has been received.
NO_CACHE Indicates whether it is allowed to use cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history if you have asked the site.
POLL The ID of any polls you have recently voted in.
POLLN Information on what polls you have voted on.
RECENTLYCOMPARED The items that you have recently compared.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS The products that you have recently viewed.
WISHLIST An encrypted list of products added to your Wishlist.
WISHLIST_CNT The number of items in your Wishlist.