Projecten & advies op maat

Wij kunnen voor u de complete metamorfose van uw huis of een deel daarvan regelen.

Of het nu een kamer of het hele huis betreft, wij regelen het in samenspraak met u, graag.

Doordat wij het centrale aanspreekpunt zijn,'ontzorgen' wij voor u zodat uw woonwens ook realiteit wordt.
Van kleur- tot compleet interieuradvies, van aannemer tot en met stoffeerder, wij regelen het.
We werken met een aantal vaste partners voor schilderwerk en behangwerk. Ook werken wij samen met een gerenommeerd Gordijnen atelier.

Voor kleuradvies hebben we een erkende kleuradviseuse voorhanden, waarbij we de beperkingen van een ruimte omzetten in mogelijkheden.
Voor een compleet interieuradvies, werken wij graag samen met diverse interieurarchitecten en stylisten.

Dus heeft u een woonwens en weet u niet waar of hoe u moet beginnen, bel ons op 010-3416069 of kom langs bij ons op de Goudsesingel 58 te Rotterdam en dan gaan we daar samen met u naar kijken hoe e.e.a. succesvol aan te pakken.

Net als bij u geldt voor ons ook tijd is geld, en dat bedoelen we niet kwaad, maar wij willen ook graag betaald worden voor ons werk.
Daarom is het zo dat wanneer wij op uw verzoek aan huis komen inmeten en/of kleuradvies geven, berekenen wij daarvoor kosten. Deze kosten zijn gebaseerd op het aantal uren dat wij met u en voor u bezig zijn.
In deze kosten zitten reistijd van en naar de locatie, de tijd op locatie, eventuele parkeerkosten en de kantoortijd benodigd om alles uit te zoeken en op papier te zetten.
Wordt uw aanvraag daarna order, dan vervallen deze kosten. Maar kiest u er voor geen gebruik te maken van onze offerte, dan krijgt u van ons een factuur voor de gemaakte uren en eventuele gemaakte kosten.