Verf

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-35 of 365

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-35 of 365

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Verf is een van de meest gebruikte producten in de wereld. In onze dagelijkse leefomgeving zien we welke kant we ook opkijken wel iets wat in een of ander vorm in de verf zit. Of het in je huis is, of het is de auto. Bijna overal al zit verf op, of het nu voor decoratieve of beschermende doeleinden is, het zit in de verf. En net als achter elk product verschuilt zich achter de verf een complete industrie vol van de technische innovaties en hoogstandjes die de hedendaagse verf maken tot wat ze is.

Maar wat is nu eigenlijk verf?

Verf is product dat in een vloeibare, pasta-achtige of vaste vorm in meerdere lagen op heel veel verschillende materialen kan worden aangebracht. Na een drogingsperiode gaat de verf over in een vaste en duurzame laag. Verf is zowel geschikt voor decoratieve doeleinden als voor het beschermen van producten. Meer informatie hierover vind u op de pagina: Wat is verf. Bij Theroundsquare.com verkopen wij momenteel 3 merken verf. Farrow & Ball Little Greene en Niveau verf. Elk van deze drie merken hebben unieke eigenschappen waardoor ze onderscheidend zijn in hun segment.

Farrow & Ball

Farrow & Ball beroemd om zijn zeer matte krijtverf in een tijdloze kleurenpalet van 132 kleuren waarbij je eigenlijk kan zeggen, er zit geen foute kleur tussen. Mooi is ook dat deze kleuren allemaal goed met elkaar zijn te combineren. De kleurbeleving van Farrow & Ball wordt mede gecreëerd door de over-pigmentatie van ruim 30% hierdoor is Farrow & Ball niet te kopiëren! Vele concullega’s zeggen dat ze de kleuren kunnen namaken op hun mengmachine, maar keer op keer bewijzen zij zelf het tegendeel. Welke kleur u ook kiest, hij is verkrijgbaar in muurverf binnen, muurverf buiten, houtverf binnen, houtverf buiten en in metaalverf en vloerverf. Natuurlijk met bijpassende primers voor de juiste ondergrond om het maximale uit de mooie kleuren van Farrow & Ball te halen.

Little Greene

Little Greene de verfmakers uit Wales die al ruim 250 jaar het mooiste uit kleur naar boven halen. Met hun 209 kleuren hebben ze een uitgebreid kleurpalet waarin zowel de oude en bekende kleuren zitten als de hedendaagse trendkleuren. Ook Little Greene heeft een over-pigmentatie van de verf met ruim 40%, waardoor deze verf een onnavolgbare kleurbeleving krijgt. En ook hier geldt weer: niet te kopiëren. Welke kleur u ook kiest, hij is verkrijgbaar in muurverf binnen, muurverf buiten, houtverf binnen, houtverf buiten en in metaalverf en vloerverf. Gebruik naast de verf van Little Greene ook de bijpassende primers/grondverven om het maximale resultaat uit de kleuren van Little Greene te halen.

Niveau verf

NIVEAU verf is een kwaliteitsproduct die zowel beschikbaar is voor de schilder als voor de consument. NIVEAU verf is te verkrijgen in verschillende producten, verpakkingen en kwaliteiten, voor binnen- en buitens huis. Zowel decoratief, beschermend en/of verfraaiend. Ook heeft NIVEAU een breed assortiment Non-paint: verdunningen, plamuren en vulmiddelen, kwasten, verfrollers, schuurpapier e.d.

Wanneer u een professionele kwaliteit zoekt voor een betaalbare prijs bent u bij Niveau verf aan het juiste adres.