Muurverf

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-35 of 203

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-35 of 203

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Muurverf is de perfecte oplossing om je interieur een push in de goede richting te geven. Want met kleur op de muur omgeef jij jezelf met met een gevoel van thuiskomen. Elk persoon heeft zijn eigen voorliefde voor een bepaald kleurenpalet, dat uit je in je eigen kledingkeuze en kleuren. Maar dat doe je ook in je eigen huis. Want muurverf is een van de meest gebruikte producten in de wereld. Met muurverf kan je naast een comfortabele sfeer ook nog interieur objecten ondersteunen en of er een mooi statement piece of maken. Je kan er alle kanten mee op.

Wij hebben diverse muurverf merken en ook die hebben verschillende keuze mogelijkheden qua toepassing. Of het de woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer betreft, overal is er een oplossing voor.

Farrow & Ball

Farrow & Ball beroemd om zijn zeer matte krijtverf in een tijdloze kleurenpalet van 132 kleuren waarbij je eigenlijk kan zeggen, er zit geen foute kleur tussen. Mooi is ook dat deze kleuren allemaal goed met elkaar zijn te combineren. De kleurbeleving van Farrow & Ball wordt mede gecreëerd door de over-pigmentatie van ruim 30% hierdoor is Farrow & Ball niet te kopiëren! Voor binnen verkrijgbaar in 2 kwaliteiten:

Muur en plafond verf voor binnen van Farrow and Ball

Estate Emulsion een matte muurverf met 2% glans of de afwasbare Modern Emulsion ook een matte muurverf met 7% glans, geschikt voor keukens, badkamers en andere binnenruimte waar u afneembare verf praktisch vindt.

En voor de ondergrond die het nodig heeft zoals vers gestucte muren heeft Farrow & Ball de Wall & Ceiling primer zodat het zuigende effect van het stuc wordt afgeremd. Essentieel om toe te passen, om het door u gewenste resultaat te krijgen. Ook handig als u van een donkere kleur terug wil naar een lichte kleur, want hiermee voorkomt u dat de donkere kleur als een ondertoon uw gewenste kleur beinvloedt.

Little Greene

Little Greene de verfmakers uit Wales die al ruim 250 jaar het mooiste uit kleur naar boven halen. Met hun 209 kleuren hebben ze een uitgebreid kleurpalet waarin zowel de oude en bekende kleuren zitten als de hedendaagse trendkleuren. Ook Little Greene heeft een over-pigmentatie van de verf met ruim 40%, waardoor deze verf een onnavolgbare kleurbeleving krijgt.Voor binnen verkrijgbaar in 2 kwaliteiten:

Muur en plafond verf voor binnen van Little Greene

Absolute Matt Emulsion een matte muurverf met 3% glans of de afwasbare Intelligent Matt Emulsion een matte muurverf met 5% glans, geschikt voor keukens, badkamers en andere binnenruimte waar u afneembare verf praktisch vindt.

Niveau verf

NIVEAU verf heeft diverse muurverven geschikt voor zowel binnen als buiten. Deze professionele kwaliteit wordt veel gebruikt door schilders en consumenten. NIVEAU verf is te verkrijgen in verschillende kwaliteiten: Extra Dekkende Acryllatex, Extreem reinigbaar, Extra schrobvast.