Design behang

Behang is er in vele kleuren en patronen. Van Modern tot klassiek, van ingetogen tot uitbundig. Wij hebben hier voor u een selectie van toonaangevende merken met ieder z'n eigen uitstraling. Met geometrische, florale, grafische patronen. Maar ook behang waarbij de textuur gecombineerd met de gebruikte kleur en fantastisch beleving oplevert. Maar ook sinds kort unieke handgeschilderde panorama's uit vervlogen tijden.


Met een aantal weken hopen wij u hier het complete assortiment van Farrow & Ball, Elitis, Cole & Son en Dutch Wall Textile Co. weer aan te kunnen aanbieden, tot die tijd kan u altijd elke vraag voor: samples, prijs en levertijd via de email op info@theroundsquare.com of via de telefoon op 010-3416069 opvragen.


En in de winkel hebben we nog veel meer merken, die op dit ogenblik nog niet online bij ons te krijgen zijn.

Zoals Jean Paul Gaultier, Sanderson, Scion, Harlequin, Anthology, Majvillan, Little Greene, Zoffany, Morris & Co, Tres Tintas, Arte, Piet Boon, Piet Hein Eek, Jim Thompson, Duro.

Daarom nodigen wij u graag uit in de winkel de complete collectie te komen bekijken.


Nieuw in de winkel is is het fantastisch mooie en exclusieve behang van Iksel. Mooie decoratieve panorama's uit archieven van plaatsen in de gehele wereld. Een verrijking voor uw kamer.


En mocht u vragen hebben over het behang, stel ze gerust, u kan ons altijd bellen, mailen en natuurlijk in de winkel langskomen. U bent van harte welkom.